Elite Sweep service

Afluisterapparatuur opsporen

Interesse in een van
onze diensten?

Neem veilig en vrijblijvend contact op

Discreet contact +31(6) 33 45 48 64

Bedrijfsspionage
Wij zien steeds vaker dat ondernemingen slachtoffer worden van bedrijfsspionage door het plaatsen van afluisterapparatuur. Soms zijn het de eigen medewerkers of iemand uit de privé sfeer die een afluisterapparatuur plaatst, maar vaak is de concurrentie erbij betrokken. Meestal wordt afluisterapparatuur geplaatst in uw bedrijf, woning of auto. Hierbij kunt u denken aan bedrijfsruimtes waar tijdens overleg strategische beslissingen worden genomen. Maar soms komen we afluisterapparatuur ook tegen op thuiswerklocaties of in voertuigen. Elite Privacy werkt met professionele opsporingsapparatuur, waarmee wij een grondige visuele controle uitvoeren. Aan de hand van de controle ontvangt u een rapportage waarin onze bevindingen staan. Indien wij daadwerkelijk afluisterapparatuur aantreffen adviseren wij u ook over de vervolgstappen.

Hoe kan Elite Privacy mij helpen?
Wanneer u informatie wilt over ons bedrijf of over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Let op: u heeft ook de mogelijkheid om op anonieme wijze contact met ons op te nemen. Klik op discreet contact voor meer informatie.