Particuliere dienst

Alimentatie onderzoek

Interesse in een van
onze diensten?

Neem veilig en vrijblijvend contact op

Discreet contact +31(6) 33 45 48 64

Alimentatie onderzoek
Bij een echtscheiding kan alimentatie om de hoek kijken. De bedragen hiervoor kunnen u flink raken in uw portemonnee. Bent u van mening dat u ten onrechte – te veel – partneralimentatie betaalt? Elite Privacy kan dit voor u onderzoeken. Met dit onderzoek kunt u bij de rechter de alimentatie aanvechten.

De volgende omstandigheden kunnen dienen als bewijs:

• Uw ex is gaan samenwonen met een nieuwe partner;
• Uw ex is een hogere inkomen gaan verkrijgen;
• Uw ex heeft een nieuwe baan.

Samenwonen nieuwe partner
In het geval dat uw ex is gaan samenwonen met een nieuwe partner dan kan dit invloed hebben op het te betalen bedrag aan alimentatie. De rechter stelt de volgende bewijslast:

• Het moet gaan om een affectieve relatie tussen uw ex en zijn/haar nieuwe partner en van duurzame aard zijn;
• Er moet een economische eenheid bestaan, dus een wederzijdse verzorging;
• Er moet een gemeenschappelijke huishouding plaatsvinden, bijvoorbeeld het samenwonen op hetzelfde adres.

Vooronderzoek
Mocht u niet aan alle criteria voldaan, dan is het versrtandig om te beginnen met een vooronderzoek. Door middel van dit onderzoek kan uw maandelijkse bedrag namelijk verlaagd worden. Het vooronderzoek wordt uitgevoerd door middel van observaties, internetonderzoek en het horen van getuigen. De informatie die wordt verkregen kan worden gebruikt bij een verdere alimentatie onderzoek.

Hoe kan Elite Privacy mij helpen?
Wanneer u informatie wilt over ons bedrijf of over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Let op: u heeft ook de mogelijkheid om op anonieme wijze contact met ons op te nemen. Klik op discreet contact voor meer informatie.