Over ons

#Meer inzicht in gewichtige zaken

Elite Privacy
Elite Privacy is haar dienstverlening gestart met het uitvoeren van onderzoeken naar afluisterapparatuur (Sweepen). Inmiddels is het uitgegroeid naar een onderzoeksbureau dat meer dan tien jaren ervaring heeft in het uitvoeren van verschillende onderzoeken in het binnen en –buitenland. Onze opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven.

Ons bedrijf werkt met gecertificeerd personeel. Het team bestaat uit voormalıge defensie specialisten die in verschillende divisies gewerkt hebben. Voorbeelden zijn veldwerk, observaties en het opsporen van alle voorkomende zaken. Wij maken gebruik van military grade apparatuur waarmee betrouwbare opsporing wordt gerealiseerd.

Werkwijze
Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op om de opdracht te bespreken. Hierna volgt een offerte.
In de offerte staat de aanleiding van uw opdracht, de doelstelling en het plan van aanpak vermeld. Nadat u akkoord bent wordt samen een planning gemaakt.

In al onze diensten zit een rechtsgeldige rapportage inbegrepen. Bij observatie werkzaamheden worden de rapportages ondersteund door beeldmateriaal.

Ons bedrijf werkt met gecertificeerd personeel. Het team bestaat uit voormalige defensiespecialisten die in verschillende divisies gewerkt hebben.

Hoe kan Elite Privacy mij helpen?
Wanneer u informatie wilt over ons bedrijf of over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Let op: u heeft ook de mogelijkheid om op anonieme wijze contact met ons op te nemen. Klik op discreet contact voor meer informatie.